Gönen'de gol orucu sürüyor

Gönen

Gönen, en fazla berabere kalan takım oldu.







Büyükçekmece deplasmanından beraberlikle dönen Gönen, en fazla berabere kalan takım oldu. Kestel ve Mudanya maçlarında öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği gollerle galibiyeti kaçıran taraf olan yeşil beyazlılarda gol sorunu hala çözüm bekliyor. Orta saha ve kanat elemanlarının düşük performansı forvetlerin yeteri kadar topla buluşmasının önüne geçiyor.


Gönen Belediyespor ligde istediği sonuçları elde edemiyor. Takım oyunundaki ahengi bir türlü yakalayamayan yeşil beyazlı ekip, en önemli sınavını hafta sonu Gönen'de ağırlayacağı yoluna kayıpsız devam eden lider Bozcaadaspor karşısında verecek. Teknik sorumlu Yüksel öksüz ligin başında Bozcaadaspor maçıyla birlikte takım olma yolunda gelişimimizi tamamlayacak ve oturmuş kadromuzla mücadele edeceğiz” demişti. Son oynanan maçlara bakıldığında şimdilik görünen net bir şey yok. Mücadeleci bir oyun oynamasına rağmen Beykoz maçı dışında 3 puanı bir arada göremeyen ekip, gol sorunu yaşıyor. Kestel ve Mudanya karşısında golü de bulmuşken pozisyonlar üreten ancak bir türlü farkı ikiye taşıyamayan Gönen, bu karşılaşmalardan beraberlikle ayrıldı. Kanat organizasyonları çok zayıf olan ekipte teknik sorumlu Yüksel Öksüz takımının bu yönde oyun kurmasını sağlayamadı. Orta alandaki oyuncuların da dikine oyundan çok kanatlara top yapmaları pozisyon üretkenliğini azaltıyor. Takımın Bozcaadaspor karşısında alacağı netice gidişat açısından belirleyici olacak. Bu maçtaki puan kaybı Gönen'le zirvenin arasını bir hayli açacak.



Kartlara TEMERRÜT Faizi


Gönen Belediyepsorlu oyuncuların kart görme alışkanlıkları sürüyor. Son oynanan maçta oyuncuların gördüğü kartların yarısı itirazdan dolayı çıktı. Bu durum takımın canımı yakmadan ki İsa Büyükçekmece karşısında gördüğü kırmızıdan dolayı Bozcaada karşısında forma giyemeyecek, basit kartlara ceza gündeme gelebilir.

Ahmet  ŞahİN Futbol  aUT

Büyükçekmecespor Gönen Belediyespor maçını yöneten Ahmet Şahin'e öyle bir tepkiler geldi ki inanılmaz. Maçın 38. dakikasında Emin'in vole vuruşu ile top ağlarla buluştuğunda Büyükçekmecespor kalecisi Barbaros önce golün üzüntüsünü yaşadı ardından hakemin orta sahayı değil de hücum faulü gösteren hareketinde Aha vermedi valla” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Barbaros'la birlikte kale arkasında ısınan Büyükçekmecesporlu oyuncular bile hakeme tepki gösterdi. Bu kadar olur. 









Ali
5.11.2012 16:21:51
Gönensporun 6 puan daha fazla olmasi gerekirdi. Balikesir bel. 30 dakika 10 kisi oynadi berabere kaldin, armutlu macinda penalti kacirdin, bu haftada hakem 3 puani gaspetti. Hadi hakemin karari degismez 10 kisi kalan rakibi yenemezsen penaltiyi atamazsan bu ligde nasil basarili olacaksin?

Ali
5.11.2012 16:23:51
10 kisi kalan rakibi yenemezsen penaltiyi atamazsan bu ligde nasil basarili olacaksin? Balikesir ve ayvalik en önemli rakibin onlarin altinda kalirsan düsersin.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli